0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri specializate

 AS Traduceri ofera o gama variata de traduceri specializate la cele mai inalte standarde de calitate si la tarife competitive, in diverse domenii, precum:
 
 
- economic – servicii de traduceri autorizate pentru acte contabile, contracte comerciale, raportari fiscal, etc. Documentele economice cuprind in marea lor majoritate cifre, dar si informatiile aditionale sunt pretioase si de aceea traducatorii nostri familiarizati cu termenii specifici asigura calitatea si acuratetea traducerii pentru aceste proiecte atat de importante in lumea afacerilor.
 
- financiar - bancar – traduceri pentru documente specializate precum rapoarte de audit, scrisori de garantie bancara, extrase de cont,  contracte de leasing/creditare, documente financiare, etc. Aceste documente contin un limbaj specializat si termeni specifici, ceea ce necesita specialisti cu experienta desemnati exclusiv pe aceste proiecte, pentru a asigura standardele de calitate necesare.
 
- juridic - traduceri specializate pentru documente precum contracte, procuri notariale, corespondente juridice, citatii, texte legislative, hotărâri judecătorești, etc.  Traducerile juridice necesita o atentie deosebita si o cunoastere aprofundata a sistemului juridic corespunzator limbii in care se face traducerea.  Traducatorii nostri detin capacitatea si cunostintele necesare de a efectua traduceri in acest domeniu ce necesita o deosebita acuratete si  pot respecta cu profesionalism exigentele terminologice.
 
- tehnic – traduceri autorizate pentru manuale de utilizare/operare, materiale de prezentare si marketing, certificate de conformitate, etc. Traducerile specializate din domeniul tehnic au ca trasatura pricipala, un grad de dificultate foarte ridicat, de aceea, traducatorii nostri sunt specializati in acest domeniu si efectueaza traduceri pe proiectele dvs. într-un mod profesionist, cu pastrarea consistenţei terminologice asigurand o traducere corecta si coerenta.
 
- medical – adeverinte medicale, prezentări de produse farmaceutice, prospecte, manuale de instructiuni echipamente medicale, etc. Traducerile medicale impun un grad ridicat de competenta, de aceea sunt efectuate numai de traducatori autorizati cu experienta relevanta in acest domeniu delicat, astfel încat gestionarea documentelor si informatiilor si rezultatul final al traducerii sa atinga standardele de calitate impuse de procesul de traducere.
 
- IT – asiguram traduceri specializate pentru site-uri web in orice domeniu, tutoriale diverse, manuale de asistenta, intretinere si operare, etc.  Domeniul IT este unul extrem de complex de aceea, este necesar ca proiectele de traduceri IT sa fie realizate de traducatori cu vaste competente in domeniul software si hardware, ce pot reda cu profesionalism terminologia specifica.
 
- comercial – servicii de traducere pentru contracte de natura diversa, rapoarte financiare, acte ale societatilor, caziere fiscale, etc. Acest serviciu include de asemenea si traducerea unor tipizate, de aceea toate traducerile comerciale necesita traducatori specializati in terminologia utilizata in afaceri.
 
- auto – servicii de traduceri pentru orice tip de acte auto, documente și materiale de marketing, fise de produs, etc. Respectarea terminologiei specifice și redarea fidela a sensului sunt esentiale în asigurarea calitatii serviciilor de traducere in acest domeniu.
 
- constructii – servicii de traduceri pentru documentatie de proiectare, fise produs, cataloage de produs etc. Acest tip de traducere necesita traducere specializata deoarece este un domeniu cu terminologii specifice, iar traducatorii nostri pe langa experienta, se folosesc si de glosare sau dictionare tehnice de termeni specifici pentru a reda sensul exact al traducerii in limba tinta.
 
- literar – servicii de traduceri pentru fictiune din orice domeniu, carti pentru copii, enciclopedii, etc. Acest tip de traduceri necesita un vocabular vast si talent creativ din partea traducatorului, pentru a putea reda toate nuantele de limbaj si detaliile din textul original.
 
- resurse umane – servicii de traduceri pentru contracte de munca, regulament intern, politici de confidentialitate, etc. Deoarece departamentul de resurse umane asigura buna functionare a unei companii, serviciile de traduceri pe resurse umane va ajuta in cazul in care sunteti o multinationala cu filiale raspandite oriunde pe glob si vreti sa pastrati acest aspect.
 
- traduceri acte diverse – acte auto/stare civila/diplome, contracte, etc.
 
- traduceri specializate de orice natura.
 
Deasemenea, efectuam traduceri autorizate, traduceri legalizate si traduceri urgente la cele mai competitive tarife. Cititi mai multe pe site-ul nostru sau contactati-ne printr-unul din mijloacele de contact puse la dispozitie, pentru o oferta detaliata, potrivita solicitarilor dumneavoastra.