0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Servicii

Tipuri de servicii disponibile, atat pentru persoane fizice cat si persoane juridice:
- servicii specializate de traduceri in/ din limbile engleza - spaniola
- traduceri simple – reprezinta traduceri ale unor texte dintr-o limba in alta, in diverse domenii, ce pot fi preluate si predate in orice format ( ex.: electronic, printat)  agreat cu clientul in prealabil, ce nu necesita autorizarea de catre un traducator autorizat sau legalizarea de catre un notar public.
- traduceri autorizate – servicii de traduceri pentru documente oficiale autentificate cu stampila traducatorului, certificand conformitatea traducerii cu documentul original.
- traduceri legalizate – servicii de traduceri pentru documente oficiale autentificate cu stampila traducatorului, ce atesta calitatea traducerii, insa si sigiliul notarial, ce atesta ca traducatorul este autorizat de Ministerul Justitiei si are dreptul de a certifica traduceri.
- traduceri specializate - servicii de traduceri in/din diverse domenii precum juridic, tehnic, comercial, economic, traduceri tipizate, traduceri literare, s.a.m.d.
- interpretariat consecutiv – servicii de interpretare/traducere in/din limbile engleza-spaniola in cadrul unor evenimente oficiale, cum ar fi conferinte, traininguri, expozitii, intalniri de afaceri, lansari de produse, etc.

- interpretariat notarial – servicii de interpretariat/traducere in/din limbile engleza-spaniola pentru documente notariale precum contracte de inchiriere, antecontracte/ contracte de vanzare-cumparare, procuri, declaratii etc., ce vor fi redate integral sub forma orala clientului, in prezenta notarului public.
- interpretariat starea civila – servicii interpretariat/traducere pentru casatorii intre un cetatean roman si un cetatean de  nationalitate engleza sau spaniola, nevorbitori de limba romana.
- traducator interpret pentru sectia de politie - servicii interpretariat pentru limbile engleza, spaniola
*In caz de nevoie, interpretii nostri ofera sprijinul necesar cetatenilor straini pentru completarea  de declaratii oficiale si/sau pentru a face eventuale plangeri la sectia de politie.
*Tarifele pentru interpretariat (limbile engleza si spaniola) sunt cuprinse intre 80-100 RON/ora.
- prelucrare grafica (DTP - Desktop Publishing) - prelucrarea elementelor grafice existente in documentul original (tabele, grafice, etc.) astfel incat, documentul tradus sa reflecte identic formatul acestuia.
- colationare – servicii de corectura a documentelor deja traduse, astfel incat sa se confirme ca acestea respecta regulile de gramatica, sintaxa si vocabular pentru  limba in care s-a făcut traducerea, precum si conformitatea cu documentul original.
*Pentru acest serviciu se percepe o taxa intre 30 - 50% /pagina din pretul de traducere practicat de firma noastra pe limba in care se face corectura.
- imprimare gratuita - Serviciul de imprimare este inclus in pretul traducerii in cazul tuturor tipurilor de traduceri efectuate de biroul nostru. Imprimarea se realizeaza pe suportul agreat cu clientul in prealabil.
Servicii gratuite* de curierat – Transmiterea si/sau predarea documentelor pentru traducere se poate face prin email sau fax.
* Pentru documentele a caror valoare depaseste 100 lei si este necesara transmiterea/predarea prin curierat rapid acest serviciu este gratuit. Pentru traduceri a caror valoare nu depaseste 100 lei se asigura servicii de curierat contra unei taxe de 20 lei ce se achita de catre client la primire.
 In prezent colaboram cu Urgent Curier.
- legalizare notariala a traducerilor la cele mai avantajoase tarife practicate pe piata - la solicitarea clientului asigurăm si legalizarea notarială a traducerilor. Pentru acest serviciu se percep doar taxele notariale (/act, primul exemplar , /fiecare exemplar in plus, taxe ce se adauga la costul total al traducerii.

 

Preturi traduceri:

- Engleza -  intre 30 - 35 lei per pagina

- Spaniola - intre 30 - 35 lei per pagina

Pagina standard de traducere = 2000 de caractere plus spatii. Pagina standard de tradus se calculează la 2000 de caractere plus spatii, format A4. Tarifarea se calculeaza la numarul de pagini traduse rezultate in limba tinta. Pentru traduceri efectuate dintr-o limba straina in alta se aplica tariful pentru fiecare limba. Tarifarea se aplica de la minim 1 pagina/ document.

In cazul in care aveti nevoie de o traducere legalizata, la costul total al traducerii se adauga si legalizarea pe care v-o putem asigura la pretul de 40 lei per document.

In cazul unei traduceri urgente, se percepe o taxa intre 50 - 100% din tariful practicat pentru traducere pe limba respectiva.

Pretul unei traduceri variaza in functie de domeniul traducerii, complexitate, volum, etc.

 

Putem fi contactati de luni pana vineri, intre orele 9 - 18, la telefon: 0737 80 99 52, prin e-mail: contact@astraduceri.ro sau puteti solicita o oferta personalizata pentru orice tip de traduceri accesand optiunea "cere oferta" din pagina principala si va vom raspunde in timp util.