0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri engleza Bucuresti

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE ENGLEZA

Serviciile de traduceri din Engleza - Romana si retroversiune reprezinta combinatiile de limbi care sunt cel mai des solicitate de catre clientii nostri. Aceasta se datorează in primul rand faptului ca limba Engleza este cea mai raspandita limba de circulatie internationala, fiind necesare traduceri in/ din engleza pentru orice tip de documente, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. 

 

Preturi traduceri autorizate:

- engleza: 30 - 35 lei/pagina

 
Deasemenea, asiguram si legalizarea traducerilor la cerere, pretul practicat fiind de 50 lei/document, primul exemplar si 10 lei/document, fiecare exemplar in plus.
 
Pentru servicii de traduceri engleza documente tipizate pretul este de 30 lei/pagina standard, indiferent de numarul de caractere per pagina.
 
Preturile traducerilor specializate variaza in functie de domeniu, volumul lucrarii, istoricul anterior al clientului cu biroul AS Traduceri-Bucuresti, gradul de dificultate al documentului de tradus, termen de predare, tipul traducerii (urgenta/legalizata), etc.
Pretul este calculat la o pagina standard de 2000 de caractere plus spatii, format A4.
 
Preturi colationare

Pentru serviciul de colationare a unei traduceri (verificarea sau corectarea unei traduceri deja efectuate) se aplica un tarif de 50% din pretul per pagina practicat pe limba respectiva, avand in vedere domeniul in care se va efectua traducerea, volumul traducerii si termenul de predare.
Tehnoredactarea este gratuita in cazul in care textul sursa este furnizat in format Word, in caz contrar, se va percepe un tarif suplimentar de 1 leu/ pagina pentru acest serviciu.
 
Fiecare oferta este personalizata, fiind analizata in functie de criteriile de mai sus, pentru a asigura servicii calitative la preturi avantajoase.

 

Cere oferta personalizata!