0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri franceza Bucuresti

Traduceri autorizate franceza
TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE FRANCEZA
Parlez vous français? Vorbiti franceza?
Nu-i nimic, vorbim noi si pentru dumneavoastra.
 
Limba franceza este o limba romanica, de ciculatie internationala fiind utilizata ca limba oficiala in 29 de tari si ca limba secundara in 57 de tari, cu milioane de vorbitori in intreaga lume.
Deasemenea, franceza este limba oficiala in toate agentiile ONU si într-un numar semnificativ de organizatii internationale. Conform datelor disponibile de la Uniunea Europeana, limba franceza este a 3-a cea mai vorbita limba secundara din Uniune, dupa limbile germana si engleza.
 
Datorita acestor considerente, biroul nostru ofera clientilor de orice natura, servicii profesionale de traduceri in limba franceza pentru diverse tipuri de documente, personalizate in functie de tipul traducerii pentru a sprijini segmentul comunicarii in comunitatea francofona.
Comunicarea la nivel national si international este un aspect vital in domeniul afacerilor, care necesita abordare intr-un mod profesionist, de aceea, biroul nostru ofera servicii de traduceri in limba franceza pentru diverse tipuri de documente si domenii precum: traduceri juridice, traduceri IT, traduceri comerciale, traduceri tehnice, etc..
Toate proiectele de traduceri in si din limba franceza sunt efectuate de traducatori autorizati, cu experienta in domeniu, criterii ce garanteaza o traducere sigura, de calitatea in orice domeniu.
Ca si servicii suplimentare pentru traduceri in si din limba franceza, oferim servicii de traduceri autorizate, traduceri urgente, traducere franceza si retroversiune, traducere limba franceza intr-o alta limba straina, servicii de colationare, etc.
Pretul unei traduceri este personalizat in functie de domeniu, volumul documentului, termenul de predare, etc. Evaluarea unui document in ceea ce priveste volumul,  se realizeaza la standardul 1 pagina = 2000 caractere cu spatii, pentru a evita orice diferente cauzate de dimensiunea fonturilor, a spatierii randurilor, a bordurilor de pagina, textului propriu-zis din pagina fara imagini, etc de aceea o estimare corecta a pretului unei traduceri se face pe baza documentului in sine si tinand cont de criteriile de mai sus.
Pentru a economisi atat timpul nostru cat si al dumneavoastra, materialele care necesita traducere, se pot trimite atat pentru evaluare, cat si pentru traducerea efectiva, via email, fax, curierat rapid sau posta.
Preturile oferite de ASTraduceri.ro pentru serviciile de traduceri franceza sunt conforme raportului calitate-pret, iar in cazul unei colaborari de lunga durata, clientii beneficiaza de un sistem avantajos de discounturi, oferit pentru fiecare traducere pe limba franceza solicitata.
Contacti-ne pentru a obtine o oferta personalizata pentru traducerea in/din limba franceza de care aveti nevoie, prin mijloacele de contact disponibile pe site.