0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri Maghiara Bucuresti

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE MAGHIARA

Maghiara (magyar nyelv ) este o limba fino-ugrica, cu aproximativ  12,5 milioane de vorbitori, dintre care 9,5 milioane traiesc pe teritoriul Ungariei,unde maghiara este limba oficiala. Din punct de vedere al raspandirii, importante comunitati maghiare traiesc si in tarile vecine Ungariei, respectiv in Slovacia, Serbia, Ucraina, Austria, Croatia, Slovenia si Romania, unde se afla a doua cea mai mare grupare de vorbitori ai acestei limbi, ca importanta numerica si, de asemenea, s-au format prin emigrare importante comunitati maghiare in Europa occidentala, Statele Unite, Canada, precum si in America Latina, Israel etc.

 

De asemenea, limba maghiara este una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene.

 

Avand in vedere vasta utilizare a limbii maghiare, traducatorii nostri, vorbitori nativi atat de romana, cat si de maghiara, efectueaza traduceri maghiara in diverse domenii, de la contracte pana la texte complexe, avand in vedere la fiecare proiect calitatea si corectitudinea traducerii efectuate in limba tinta.

 

AS Traduceri ofera servicii de traduceri autorizate maghiara la preturi avantajoase, cotatiile de pret fiind personalizate in functie de specificatiile fiecarui proiect de traduceri, adica volumul lucrarii, termen de predare, regim de urgenta, etc..

Datorita specificului acestei limbi, traducatorii autorizati care efectueaza fiecare traducere maghiara in parte, sunt selectati in functie de specializarea lor pe domeniul respectiv in care se solicita serviciul de traduceri maghiara, pentru a asigura unitatea traducerii  si consistenta terminologiei utilizate.

Oferim servicii de traduceri autorizate maghiara pentru o multitudine de domenii specializate precum: juridic, economic, resurse umane, literaratura, general etc.. Asiguram promptitudine in ceea ce priveste termenele de predare, confidentialitatea informatiilor si standardele de calitate impuse de gestionarea oricarui proiect de traduceri.

 
Pentru a eficientiza fluxul de lucru, documentele pentru tradus pot fi transmise in orice format: electronic, prin e-mail, curierat rapid sau transmise prin fax, economisind astfel timp util pe care il putem aloca traducerii.

 

Aveti nevoie de un traducator pentru combinatiile romana-maghiara sau maghiara romana? Traducatorii nostri cu experienta garanteaza calitatea si consistenta terminologiei traducerilor efectuate.


Solicita o oferta personalizata de traduceri autorizate maghiara utilizand datele de contact existente pe site-ul nostru.