0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri spaniola Bucuresti

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE SPANIOLA

 

Limba spaniola este considerata a doua limba de circulatie internationala, fiind si una dintre limbile oficiale ale mai multor institutii europene si internationale, precum Uniunea Europeana, Organizatia Natiunilor Unite, etc si este deasemenea, limba oficiala in 20 de tari.
 
Datorita acestor considerente, solicitarile pentru traduceri in/din limba spaniola sunt extrem de frecvente, iar un traducator autorizat este persoana cea mai indicata pentru a se ocupa de astfel de solicitari.
 
 
 
Preturi traduceri autorizate:
 
- spaniola: intre 30 - 35 lei/pagina
 
Documentele traduse pot fi legalizate la cerere, pretul unei traduceri legalizate fiind de 50 lei/document, primul exemplar si 10 lei per document aditional.
 
Pretul unei traduceri spaniola documente tipizate pretul este de 30 lei/pagina standard, indiferent de numarul de caractere per pagina.
 
In cazul traducerilor specializate, pretul se stabileste in functie de domeniu, volumul lucrarii, istoricul anterior al clientului cu biroul AS Traduceri-Bucuresti, domeniul in care se va realiza traducerea, termen de predare, tipul traducerii (urgenta/legalizata), etc.
Pretul este calculat la o pagina standard de 2000 de caractere plus spatii, format A4.
 
Preturi colationare (verificare/corectare)

Pentru acest serviciu se percepe o taxa intre 50% din pretul per pagina aplicat pe limba respectiva, luand in calcul domeniul in care se va efectua traducerea, volumul documentului si termenul de predare.
Serviciul de tehnoredactare a documentului este gratuit in cazul in care textul sursa este furnizat in format Word, in caz contrar, se va aplica un tarif suplimentar de 1 leu/ pagina.
 

Preturile traducerilor variaza in functie de unele criterii de calcul precum, domeniu, grad de dificultate, volumul lucrarii, istoricul anterior al clientului cu biroul AS Traduceri Bucuresti, complexitate, termen de predare, tipul traducerii (urgenta/legalizata), etc.

Pretul este calculat la o pagina standard de 2000 de caractere plus spatii.

 
Consultati oferta noastra in sectiunea servicii sau contactati-ne pentru o oferta detaliata prin mijloacele de comunicare existente pe site.