0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Preturi traduceri autorizate

Deoarece dorim sa oferim numai preturi competitive, le adaptatam in functie de specificatiile clientului oferind in acelasi timp traduceri de o calitate excelenta, realizate cu profesionalism si competenta.

 

Pretul unei traduceri specializate variaza in functie de mai multe criterii. In stabilirea preţului final, se va lua in calcul volumul materialului de tradus, domeniul textului (gradul de dificultate), termenul de predare, istoricul  anterior al clientului cu biroul nostru de traduceri, tipul traduceriietc.
Pentru a obtine o evaluare cat mai corecta a costului traducerii, trimiteti textul pe care doriti sa il traduceti la adresa noastra de contact, furnizand  cat mai multe detalii referitoare la solicitarile dvs. (limba in care este redactat documentul si limba in care se va efectua traducerea, formatul in care doriti sa fie transmisa traducerea, termenul de predare, cu/fara legalizarea notariala, numarul de exemplare).

 

Pret traduceri autorizate
pret traduceri autorizate engleza:  intre 30 – 35 lei /pagina
pret traduceri autorizate spaniola:  intre 30 – 35 lei/ pagina
pret traduceri autorizate franceza:  intre 30 – 35 lei/ pagina
pret traduceri autorizate italiana:  intre 30 – 35 lei/ pagina
pret traduceri autorizate germana:  intre 40 – 50 lei/ pagina
Pentru preturi traduceri autorizate pe orice alta combinatie de limbi, contactati-ne prin mijloacele disponibile pe site.
 
 
 
Pret traduceri documente tipizate: 
- romana - engleza, engleza - romana - 30 lei/ pagina standard                            
- romana – spaniola, spaniola – romana – 30 lei/pagina standard
 
Pret traducere legalizata: 40 lei/act, primul exemplar si 10 lei per fiecare document aditional.
 
Pret traducere urgenta:
- Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (1-3 ore sau in aceeasi zi) se percepe o taxa de urgenta de 100% din costul estimat al traducerii.
- Pentru un volum mare de pagini (minim 10) solicitat pentru a doua zi la prima ora se percepe suplimentar o taxa de urgenta de 50%.
Pentru traduceri, tarifarea minima se aplica la 1 pagina.  Pagina standard de traducere se calculeaza la 2000 de caractere plus spatii, format A4. Pretul final al traducerii se calculeaza la numarul de pagini rezultate in limba in care se face traducerea. Pentru traduceri efectuate dintr-o limba straina in alta se aplica tariful pentru fiecare limba in parte.
 
Pretul unei traduceri specializate variaza in functie de mai multe criterii. În stabilirea preţului final, se va lua in calcul volumul materialului de tradus, domeniul textului (gradul de dificultate), termenul de predare, istoricul  anterior al clientului cu biroul nostru de traduceri, tipul traduceriietc.
Pentru a obţine o evaluare cat mai corecta a costului traducerii, trimiteţi textul pe care doriti sa il traduceti la adresa noastra de contact, furnizand  cat mai multe detalii referitoare la solicitarile dvs. (limba in care este redactat documentul si limba in care se va efectua traducerea, formatul in care doriti sa fie transmisa traducerea, termenul de predare, cu/fara legalizarea notarială, numarul de exemplare).
 
 
Tehnoredactarea traducerii este gratuita.
 
Pret colationare
Pentru serviciul de colationare a unei traduceri (verificarea sau corectarea unei traduceri existente) tariful practicat este de 50% din pretul per pagina practicat pe limba respectiva, in functie de gradul de dificultate al documentului, volumul traducerii si termenul de predare.
Tehnoredactarea este gratuita in cazul in care textul sursa este furnizat in format Word. In cazul in care documentul este furnizat intr-un alt format se va percepe un tarif suplimentar de 1 leu/ pagina.
 
Preturi Interpretariat engleza-spaniola
Tariful pentru serviciile de interpretariat variaza in functie de gradul de dificultate si de specializare a limbajului, de timpul alocat si de locul de desfasurare a evenimentului.
Pentru serviciile de interpretariat la oficierea casatoriilor sau la semnarea unor acte notariale se stabileste un pret per ora.
La intalniri de afaceri, conferinte, traininguri, prezentari etc. pretul se stabileste per zi.
Timpul maxim de interpretare este de 6 ore pe zi. Pentru perioade ce depasesc aceasta durata se percepe un procent de 20% in plus fata de tariful initial.
Timpul contorizat ca si serviciu de interpretariat curge incepand din momentul in care traducatorul interpret se afla la dispozitia clientului.
*Serviciile de interpretariat sunt disponibile doar pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi.
Pret interpretariat per ora: 300 lei.
 
 
Suntem disponibili de luni pana vineri, intre orele 9 - 18, la telefon: 0737 80 99 52 e-mail: contact@astraduceri.ro sau puteti solicita o oferta personalizata prin formularul "cere oferta" din pagina principala.