0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri Olandeza Bucuresti

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE OLANDEZA

 
Datorita europenizarii si globalizarii, dar si a dezvoltarii economice, se inregistreaza o expansiune a contactelor cu parteneri comerciali externi, astfel fiind necesara facilitarea comunicarii intre parti din zone diferite ale globului. Traducatorii nostri autorizati, cu experienta in domeniu, pot facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra de afaceri, cu angajatii dumneavoastra si va pot fi alaturi in procesul de dezvoltare a companiei, ocupandu-se cu profesionalism de proiectele dvs de traduceri, pentru  a garanta fluxul de lucru in regim normal.
Fie ca aveti nevoie de traduceri specializate in domenii precum comercial, economic, financiar-bancar, IT resurse umane etc., sau traduceri olandeza contracte, traduceri olandeza licitatii, sau documente precum diverse acte, trimiteti documentele ce necesita traduceri prin e-mail la adresa contact@astraduceri.ro sau fax  si noi vom reveni rapid cu o estimare privind costul traducerii si termenul de finalizare, iar dupa confirmarea comenzii de catre dumneavoastra, proiectul de traduceri olandeza este dat in lucru imediat.
Pretul unei traduceri efectuate in limba olandeza variaza intre 45 - 50 lei/pagina.
Fiecare proiect de traduceri este analizat in functie de domeniul de specialitate,  volum, termen de livrare, regimul proiectului (normal sau urgenta), etc.. Pentru a obtine o estimare cat mai corecta nu ezitati sa ne contactati, apeland la mijloacele existente pe site.
Limba olandeza (denumita oficial neerlandeza) face parte din grupul limbilor vest-germanice. Este vorbita in Olanda, Belgia, Tarile de Jos si in fostele colonii olandeze (Antilele Olandeze si Surinam).
Dintre limbile germanice este cea mai apropiata de engleza ca morfologie si de germana ca fonetica si sintaxa.
Scrierea neerlandeza utilizeaza alfabetul latin, alcatuit din 26 de litere, dintre care o parte se scriu cu diverse semne diacritice, pentru a le diferentia.
Atestarea limbii Olandeze ca limba de sine statatoare dateaza din anii 500 E.N..Olandeza moderna are influente puternice de la o serie de limbi, dintre care mentionam Germana, Franceza si Engleza, dar limbile care au avut un rol decisiv in crearea limbii Olandeze de azi sunt Greaca si Latina, sporind vocabularul acesteia la aproximativ 350 000 de cuvinte, probabil cel mai vast vocabular  detinut de o limba in ziua de azi.
Ca numar de vorbitori se situeaza in jurul cifrei de 27 000 000 si este utilizata ca limba oficiala in ONU, Uniunea Europeana (fiind cea de-a saptea limba a acestei organizatii) si Comunitatea Natiunilor Sud-americane.