0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri urgente

Prin traducere in regim de urgenta intelegem ca o traducere este finalizata in maxim 24 de ore. 
 
Limbi traduceri:
- engleza: 30 - 35 lei/pagina
- spaniola: 30 - 35 lei/pagina
Preturile de mai sus sunt exprimate in lei, contin TVA, sunt orientative si nu se refera la traduceri in domeniul tehnic, medical sau orice alt domeniu specializat.
> Traducerile in domeniile specializate necesita cotatii de pret personalizate pentru fiecare comanda in parte, datorita gradului de dificultate ridicat.
> Fiecare oferta este personalizata, în functie de termenul de predare, gradul de dificultate, numarul de pagini, istoricul anterior cu clientul, etc.
> Tarifarea minima se calculeaza la o pagina.
> O pagina este cotata la 2000 de caractere cu spatii in limba tinta (pentru aproximare se poate calcula utilizand optiunea Word Count din Microsoft Word/Tools).
> Documentele de stare civila, certificatele, adeverintele, diplomele de studii sunt taxate standard la 1 pagina.
 
Taxa de urgenta
Acest tip de traduceri sunt gestionate cu atentie sporita, deoarece necesita finalizare intr-o perioada scurta de timp, iar presiunea si asteptarile sunt mai mari. De aceea se percep taxe suplimentare.
> Pentru acest serviciu se percepe o taxa suplimentara cuprinsa intre 50% si 100% din valoarea traducerii, calculata la randul ei in functie de dificultate, volum, etc.
> Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (1-3 ore sau pentru aceeasi zi) se aplica o taxa de urgenta de 100%, în functie de gradul de dificultate al documentului.
> Pentru un numar mare de pagini (peste 10) solicitat pentru a doua zi la prima ora se aplica taxa de urgenta de 50%.
 
Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!