0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri autorizate Bucuresti

Traduceri Autorizate - Traducator Autorizat
 
Pentru a asigura calitatea traducerilor este recomandat sa lucrati cu traducatori autorizati, cu precadere daca documentele pe care doriti sa le traduceti sunt cu caracter oficial şi ulterior necesita legalizare! Sunt considerate documente cu caracter oficial actele de stare civila/studii/auto, documente legislative, adeverinte de orice tip, contractele de orice tip, s.a.m.d.

 

 

Traducerea documentelor cu caracter oficial presupune cunoasterea excelenta a limbii sursa si a limbii tinta.
Nu este suficient sa cunosti o limba straina pentru a traduce texte intr-un domeniu specific, de aceea un bun traducator trebuie sa aiba capacitatea/calitatea nu numai sa transmita integral informatia in limba tinta ci si sa exprime nuantele de limbaj, fara a modifica sensul sau continutul, iar textul tradus sa reflecte informatia exact ca in textul original.
Traducerea documentelor oficiale presupune o acuratete deosebita in contrast cu celelalte tipuri de traduceri.
Traducerea unui document cu caracter oficial trebuie sa respecte nu  numai regulile gramaticale şi sintactice ale limbii in care se efectueaza traducerea ci si sa fie adecvata din punct de vedere cultural.
 
In Romania singura institutie abilitata sa autorizeze traducatorii care pot efectua traduceri autorizate  este Ministerul Justitiei.
Biroul nostru colaboreaza exclusiv cu traducatori care, in plus fata de diploma de absolvire a unei facultati cu specializare in limbi straine detin si autorizatia emisa de Ministerul Justitiei ce le atesta capacitatea de a efectua traduceri specializate.
 

Preturi traduceri:

- Engleza -  intre 30 - 35 lei per pagina

- Spaniola - intre 30 - 35 lei per pagina

Pagina standard de traducere = 2000 de caractere plus spatii. Pagina standard de tradus se calculează la 2000 de caractere plus spatii, format A4. Tarifarea se calculeaza la numarul de pagini traduse rezultate in limba tinta. Pentru traduceri efectuate dintr-o limba straina in alta se aplica tariful pentru fiecare limba.

Tarifarea se aplica de la minim 1 pagina/ document.

 

 

In cazul in care aveti nevoie de o traducere legalizata, la costul total al traducerii se adauga si legalizarea pe care v-o putem asigura la pretul de 50 lei per document/primul exemplar si 10 lei per document/fiecare exemplar aditional.

In cazul unei traduceri urgente, cu termen de predare extrem de scurt (cateva ore sau in aceeasi zi) se percepe o taxa de 100% din tariful practicat pentru traducere pe limba respectiva. in cazul unei traduceri urgente cu termen de predare pentru a doua zi la prima ora, se percepe o taxa suplimentara de 50% din pretul pe limba respectiva, in cazul in care comanda este lansata in timp util.

Pretul unei traduceri variaza in functie de domeniu, grad de dificultate, volumul lucrarii, s.a.m.d.

Pentru a obţine o evaluare cât mai exacta a costului traducerii, trimiteţi textul pe care doriti sa il traduceti la adresa noastra de contact, oferind cat mai multe detalii referitoare la solicitarile dvs. (limba in care este redactat documentul si limba in care se va efectua traducerea, formatul, termenul de predare, legalizarea notarială, numarul de exemplare). În stabilirea preţului final, se va lua in calcul volumul materialului de tradus, domeniul textului (gradul de dificultate), limba în care se doreste efectuarea traducerii, termenul de predare, istoricul dvs. anterior cu biroul nostru de traduceri.

 
Ne puteţi contacta de luni - vineri, intre orele 9 - 18, la telefon: 0737 80 99 52 , prin e-mail: contact@astraduceri.ro sau puteti solicita o oferta personalizata prin optiunea "cere oferta" din pagina principala.