0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Limbi traduceri

Ca furnizor de servicii specializate de traducere, suntem conştienţi de importanta procesului de traducere, indiferent de natura solicitarii. Din acest motiv, lucram doar cu traducatori profesionişti cu studii universitare lingvistice sau de profil şi o vastă experienţă în domeniul traducerilor, care deasemenea detin si autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei, pentru a oferi traduceri de calitate la preturi competitive.

AS Traduceri  dispune de resurse tehnice de ultima generatie, glosare, dictionare specializate si surse terminologice structurate pe domenii, instrumente de traducere asistata de calculator si pachete software de grafica pentru proiecte specifice, pentru a oferi numai servicii de calitate, cu profesionalism si promptitudine.

Biroul AS Traduceri va ofera servicii specializate de traducere/retroversiune la cele mai inalte standarde de calitate, cu profesionalism si la tarife competitive in/din urmatoarele limbi:
 

- Engleza - intre 30 - 35 lei/pagina

- Spaniola - intre 30 - 35 lei/pagina

- Franceza - intre 30 - 35 lei/pagina

- Germana - intre 40 -50  lei/pagina

- Maghiara - intre 40 - 50 lei/pagina

Pentru cotatii traduceri autorizate in/din alte limbi, contactati-ne prin mijloacele disponibile pe site.

 

Pentru a le furniza clientilor nostri solutii complete, documentele traduse sunt livrate avand acelasi format ca si documentul sursa. Traducerile pot fi preluate/livrate prin diverse modalitati, agreate in prealabil cu clientul: electronic (e-mail), optic (CD) sau pe suport de hartie, autorizate / legalizate (fax, curier).
 
Alegerea va apartine! Contactati-ne!