0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri italiana Bucuresti

Traduceri autorizate franceza
TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE ITALIANA
 
Limba italiana (lingua italiana) face parte dintr-o ramura mare a limbilor romanice si este vorbita de aproximativ 62 de milioane de oameni. Este utilizata ca limba oficiala in trei tari — Italia, San Marino si Elveția si limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei. Este, de asemenea, utilizata ca limba auxiliara la Vatican. Dintre limbile romanice, italiana se aseamana cel mai mult cu romana.
Influenta limbii italiene asupra altor limbi a fost moderata, dar ea continua totusi sa fie si in prezent una din marile limbi de cultura, reprezentata de  literatura, poezie, muzica, cinematografie de arta si creatie teatrala de renume international.
Avand in vedere contextul intenational actual, liberalizarea pietei muncii,  deschiderea granitelor pentru cetatenii membri UE, relatiilor comerciale international create, AS Traduceri ofera servicii profesionale de traduceri in limba italiana pentru diverse tipuri de documente si domenii, pentru a sprijini segmentul comunicarii si relatiilor de afaceri pe plan international.
AS Traduceri ofera traduceri specializate in domenii cat mai diverse, precum: comercial, economic, resurse umane, juridic, etc. pentru diverse documente, de la contracte de orice natura, pana la texte complexe. Traducerile sunt efectuate de traducatori autorizati, specializati pe domeniul in care se solicita traducerea, pentru a asigura standardele de calitate impuse in acest domeniu.
Toate ofertele de pret pentru traduceri italiana sunt personalizate in functie de specificatiile fiecarui proiect de traduceri, adica domeniul, volumul lucrarii, termenul de predare, regimul traducerii, etc..
Fiecare oferta este personalizata, fiind analizata in functie de criteriile de mai sus, iar pentru a beneficia de servicii de traduceri calitative la preturi avantajoase, solicitati o cotatie de pret utilizand mijloacele de contact disponinibile pe site-ul nostru.
Aveti nevoie de o traducere in/din limba italiana? Nimic mai simplu. Trimiteti documentele pentru tradus prin e-mail sau fax, pentru a economisi timpul tuturor, pe care il putem aloca traducerii propriu-zise, iar noi va vom raspunde cu o cotatie de pret in functie de specificatiile solicitarii dumneavoastra.