0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri Turca Bucuresti

 

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE TURCA

 

Limba turca (türkçe sau türk dili) este o limba turcica vorbita nativa de aproximativ 80 de milioane de persoane, dintre care 78 milioane de persoane sunt locuitorii Turciei (72,9 milioane), restul de vorbitori fiind  in tari precum Bulgaria (810.000), Cipru  (175.000), Grecia (300.000), Romania (30.000) si de emigranții turci raspanditi Uniunea Europeana ( estimate la aproximativ 3-4 milioane).

 

Limba turca vorbita in Turcia face parte din marele grup al limbilor altaice si spre deosebire de celelalte limbi turcice, apropiate de limba turca, se caracterizeaza prin deosebiri importante in ceea ce priveste gramatica, vocabulararul si fonetica.

In decursul timpului, limba turca a utilizat diferite sisteme de scriere cum ar fiscrierea orhon, alfabetul uiger sau alfabetul arab.

Scrierea in limba turca este putin dificila deoarece alfabetul perso-arab a fost utilizat din secolul al XIII-lea pana in secolul XX, pana la data de 28 noiembrie 1928, atunci cand presedintele Turciei de la acea data, Mustafa Kemal Atatürk, a dispus adoptarea alfabetului latin ca alfabet oficial, acest lucru creand inca confuzii si dificultati la scriere.

Biroul nostrum de traduceri va ofera servicii de traducere autorizata din turca in romana si din romana in turca, pentru diverse domenii de specialitate cum ar fi:

 

-          traduceri economice turca romana sau romana turca

-          traduceri generale turca romana sau romana turca

-          traduceri medicale turca romana sau romana turca

-          traduceri tehnice turca romana sau romana turca

-          traduceri juridice turca romana sau romana turca

-          traduceri  IT turca romana sau romana turca

-          traduceri contracte turca romana sau romana turca

-          traduceri licitatii turca romana sau romana turca

 

Pentru a va putea oferi o evaluare corecta a costului traducerii dumneavoastra, trimiteţi textul pe care doriti sa il traduceti la adresa noastra de contact, oferind cat mai multe detalii referitoare la solicitarile dvs. (limba in care este redactat documentul si limba in care se va efectua traducerea, formatul, termenul de predare, cu/ fara legalizare notarială, traducere simp,a sau autorizata, modul de livrare – pe mail sau fizic - numarul de exemplare). În stabilirea preţului final, se va lua in calcul volumul materialului de tradus, domeniul textului (gradul de dificultate), limba în care se doreste efectuarea traducerii, termenul de predare, istoricul dvs. anterior cu biroul nostru de traduceri. Avand aceste detalii, putem evalua corect documentul si va putem oferi un pret corect si avantajos, oferind in aceslasi timp gatantia calitatii traducerilor datorita colaborarii cu traducatori autorizati si specializati in domeniile in care solicitati traducerea.