0737 809 952
contact@astraduceri.ro

Traduceri Germana Bucuresti

TRADUCERI SPECIALIZATE AUTORIZATE GERMANA

Germania este unul din statele Uniunii Europene ce detine o pozitie-cheie in cadrul acestei organizatii, este de asemenea unul dintre principalele state exportatoare, si a dezvoltat o multitudine de parteneriate internationale.
De asemenea, Germania este membru important in organizatii internationale precum Consiliul Europei, NATO, ONU, OSCE si din zona euro, germana fiind una dintre cele 3 limbi de lucru ale Comisiei Europene (impeuna cu engleza si franceza), una dintre cele cinci limbi de lucru ale Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, una dintre cele sase limbi oficiale ale OSCE și una din cele 4 limbi oficiale ale Asociatiei Europene de Liber Schimb.
Limba germana apartine grupului vestic al limbilor germanice, cu o permanenta „circulatie a cuvintelor” compuse instantaneu din alte cuvinte sau morfeme. Limba germana, impreuna cu limba engleza sunt printre cele mai vorbite si studiate limbi din lume, in Romania, fiind a treia limba straina studiata la nivelul intregii tari.
Germania are cea mai mare economie nationala din Europa, fiind printre primele 5 la nivel national, conform datelor existente in 2008.
Mari oameni de cultura au lasat in urma, de-a lungul istoriei, o mostenire stiintifica si culturala de mare valoare in limba germana, in domenii precum: stiinta, matematica, fizica, cercetare, muzica, literatura, etc.
De asemenea, limba germana se afla intr-un continuu trend crescator in mediul profesional sau de afaceri, iar cunoasterea limbii germane duce la oportunitati crescande in cariera, existand numeroase companii multinationale din Europa care au nevoie de parteneri internationali.
Deoarece traducerile in/din limba germana reprezinta o solicitare crescanda in acest domeniu, AS Traduceri ofera servicii de traduceri autorizate germana la preturi avantajoase, ofertele fiind personalizate in functie de specificatiile fiecarui proiect de traduceri germana.
Datorita specificitatii limbii germane, traducatorii autorizati care gestioneaza proiectele de traduceri germana, sunt selectati in functie de specializarea lor pe domeniul in care se solicita traducerea, pentru a asigura calitatea si acuratetea traducerii.
Oferim servicii de traduceri autorizate germana pentru o multitudine de domenii specializate precum: juridic, economic, resurse umane, literaratura, general etc., cu promptitudine in ceea ce priveste termenele de predare si asigurand confidentialitatea si standardele de calitate impuse de fiecare proiect de traduceri germana, fiind permanent orientate catre o gestionare cat mai eficienta a fiecarui proiect de traduceri, indiferent de specificul sau volumul sau.
 

Pentru a oferi servicii rapide si flexibile, documentele pentru traduceri autorizate germana pot fi transmise in orice format: electronic, prin e-mail, curierat rapid sau transmise prin fax, economisind astfel timpul tuturor.

Solicita o oferta personalizata de traduceri autorizate germana la numerele de telefon existente pe site sau la adresa noastra de email!