0737 809 952
contact@astraduceri.ro
 
Traduceri Licitatii
 
 
Pentru orice companie care doreste extinderea portofoliului de clienti, una dintre cele mai bune strategii este participarea la licitatii publice sau private. In cazul participarii la licitatii, toate documentele trebuie depuse in limba romana. Insa, companiile straine, cat si consortiile sau asocierile formate din mai multe companii, cu capital roman si strain, trebuie sa solicite traduceri pentru documentele proprii, in vederea depunerii pentru procesul de achizitie. O modalitate de a indeplini acest obiectiv necesita ca traducerile sa fie efecutate corect, de traducatori autorizati, cu experienta in domeniu.
 
AS Traduceri.ro are disponibil si acest serviciu de traduceri ale documentelor necesare pentru licitatii, la preturi personalizate in functie de domeniu, termen de predare si volum, pentru care se acorda discounturi.
De asemenea, suntem constienti de factorul cel mai important si anume timpul, mai ales in cazul termenelor scurte de care participantii la licitatii dispun si garantam punctualitatea, profesionalismul si competenta, pentru a asigura extinderea si succesul companiei!
 
In situatia in care va sunt necesare traduceri autorizate sau legalizate putem asigura si aceste servicii. Traducerile autorizate (documentele traduse ce poarta ştampila si semnatura traducătorului autorizat) sau legalizate notarial (traducerile autorizate ce poarta semnatura si stampila notariala) vor fi livrate întotdeauna in timp util acolo unde aveti nevoie de ele. În cazul traducerilor legalizate, se adauga costuri aditionale cu onorariul perceput de biroul notarial.
 
 Criterii de selectie a echipei noastre de traducatori:
- Termen de predare scurt
- Autorizare/legalizare a documentelor traduse
- Calitate excelenta a traducerilor, indiferent de natura solicitarii sau termenul de predare
- Comunicare asigurata cu managerul de proiect desemnat, pentru a acorda consultanta pe parcursul procesului de traducere
- Gestionarea eficienta a procesului de traducere si a livrarii documentelor finalizate, sa a traducerilor aflate in derulare
- Transparenta pe parcursul procesului de traducere
- Discounturi aplicabile pentru volum si fidelitate
 
Cateva tipuri de documente necesare pentru participare la licitatii publice:
- caiete de sarcini
- oferte de servicii
- devize
- manuale tehnice
- declaratii de conformitate
- certificate ce astesta respectarea standardelor de calitate
- fise tehnice
- autorizatii ale producatorilor
- documente privind conditiile pentru executarea unor lucrari
- oferte de vanzare publica a unor bunuri
 
Experienta ne-a învăţat să ne organizăm resursele materiale şi umane astfel încât să putem răspunde oricăror solicitări, indiferent de natura sau grad de complexitate.
 
Ne puteti contacta pentru o oferta de pret la contact@astraduceri.ro sau 0737809952, sau prin formularul existent pe site.