0737 809 952
0761 22 12 80
contact@astraduceri.ro

Recrutare traducatori

 

Fii partenerul nostru!
Daca esti traducator autorizat sau in curs de autorizare, ori stapanesti o limba straina si vrei sa te alaturi echipei noastre de profesionisti, nimic mai simplu, trimite-ne datele dale impreuna cu specificatiile de mai jos si te vom contacta in scurt timp pentru a negocia termenii de colaborare.
 
Avantaje!
Contract de colaborare! Negociere prețuri oneste! Experienta si perfectionare in domeniu!
 
Biroul AS Traduceri este deschis oricarei colaborari cu traducatori autorizati sau in curs de autorizare care doresc sa activeze in acest domeniu.
 

Daca detii o autorizatie de traducator emisa de Ministerul Justitiei si ai un PFA sau un S.R.L. pentru a putea elibera factura fiscala asteptam aplicatia ta, pentru a putea stabili detaliile colaborarii.

 

Completeaza urmatoarele campuri, introdu-le in corpul emailului si te vom contacta in scurt timp pentru a stabili orice alt detaliu necesar.
 
Nume & prenume:
Email:
Oras:
Telefon:
Limbi traducere:
Numar autorizatie:
Forma de funcionare (PFA sau SRL):
Domenii traducere:
Modalitate de plata:
Limba materna:
Domenii cunoscute:
Profesia:
Disponibilitate:
Pagini traduse pe zi:
Interpretariat:
Tarif pe pagina:
Instrumente ajutatoare(programe de traducere):
 
Ataseaza un cv actualizat si in cazul in care detaliile furnizate corespund nevoilor noastre, te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru o eventuala colaborare.
 
Dorim sa incheiem colaborari eficiente si echitabile, care sa aduca beneficii atat noua cat si colaboratorilor nostri. Suntem in permanenta extendere a echipei noastre de profesionisti, asa ca asteptam aplicatia ta pentru a intregi si a aduce un plus de valoare echipei noastre.